Coachella-festivalen udskudt grundet corona-virus

Coachella-festivalen udskudt grundet corona-virus

Som frygten for en reel corona-pandemi stiger, har rygterne svirret om, hvorvidt Coachella, der er en af verdens største og mest kendte musikfestivaler, ville kunne løbe af stablen som planlagt til april (10.-12. og 17.-19 april). Nu bekræfter den californiske festival, at begge weekender er blevet udskudt til oktober.

Goldenvoice, der producerer festivalen, bekræftede nyheden i går aftes: »Mens denne beslutning kommer på et tidspunkt præget af universel usikkerhed, tager vi vores gæsters, medarbejderes og samfunds sikkerhed og helbred meget alvorligt«.

Coachella er således blevet rykket til den 9.-11. og 16.-18. oktober på samme område, som den ville have indtaget til april i Indio, Californien.

Festivalen håber naturligvis at kunne bibeholde årets musikplakat, der tæller navne som Frank Ocean, Travis Scott, Rage Against the Machine, Lana Del Rey og Thom Yorke, men intet derom er endnu bekræftet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af