Gør dig selv en tjeneste og se Lil Yachty klæde sig ud som Oprah og interviewe Drake og DaBaby i ny musikvideo

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Okay, hvor skal vi starte…

Måske kan vi bare sige det helt, som det er: Lil Yachtys nye musikvideo er en ni minutter lang seance, hvor rapperen er klædt ud om Oprah Winfrey og interviewer Drake i en virkelig vellavet efterligning af et Oprah-show og derefter tager hjem til DaBaby for at interviewe ham.

Samtidig optræder de tre rappere med sangen ‘Oprah’s Bank Account’, men det er nærmest en fodnote i det her gakkede optrin af en musikvideo.

Det hele er ét stort kaos, men det er et underholdende et af slagsen. Især Drake har et virkelig stort komisk talent; både når Yachty driller ham med hans skæg og Instagram-poses, og når Drake driller tilbage og siger, at Yachty er den bedste inden for musik, der burde glemmes og aldrig »burde lyttes til af mennesker igen«.

Men det er også bare herligt fjollet, når Yachty selv (i rapper-uniform) skal deltage i et kogeprogram med Oprah (som altså er Yachty i udklædning) og fucker det hele op. Eller når hans Yachty-Oprah foreslår DaBaby at starte sin egen GPS, fordi han altid siger »let’s go« i sine ad-libs – hvilket sker efter DaBaby har indrømmet, at hans sange stort set alle sammen lyder ens.

Rappere med selvironi: Så har vi også set det!

Samtidig er sangen faktisk overraskende god. Yachty er tilbage i det hypermelodiske hjørne, der gjorde ham så uimodståelig på ‘1Night’, og Drake og DaBaby leverer overskud og sjove linjer i hobetal.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af