Remix af Cardi B’s corona-rant går internettet rundt – og er nu ved at blive et hit

Remix af Cardi B’s corona-rant går internettet rundt – og er nu ved at blive et hit

Hvis man skulle beskrive de forskellige stadier af corona-angst, så er det noget i retning af forvirring, frustration, frygt og afmagt. Og alle de følelser skinner igennem i et nyligt Instagram-opslag af Cardi B, der endnu engang formår at sætte ord på de følelser, mange of os går rundt med.

I videoen, der dukkede op for lidt under en uge siden med en tekst, hvor der stod, at rapperen er »FUCKING SCARED«, fyrer hun op for noget af en rant.

Hun undrer sig både over, hvordan virusset kunne komme fra Kina og nu rammer »hele touren«, og kommer med et par udbrud, der siger mere end hele sætninger nogensinde kunne: »Corona VIRUS!«, »Government!« og selvfølgelig »SHIT IS REAL!«

Netop de sidstnævnte tre udråb er nu også blevet til rygradden af en viral sang – iMarkkeyz’ simpelt titulerede ‘Coronavirus’ – der remixer Cardis rant. Cardi har allerede reageret på remixet ved at sige, at hun vil snakke med sit label om at lave en musikvideo til den og udgive den officielt.

iMarkkeyz har dog allerede udgivet sangen, og den er ved at blive et hit – i øjeblikket ligger den nummer 35 på iTunes-charten i USA. Den er altså steget et stykke, siden Cardi skrev om den tidligere i dag.

Og siden vi allesammen mere eller mindre har masser af tid til overs på grund af coronakarantæne, er der selvfølgelig også kommet flere remixes til – blandt andet fra den franske producer DJ Snake (ham der var med til at lave ‘Lean On’), der sampler New York-rapperens gnæggende grin.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af