Cardi B Instagram-freestyler: »Bare lidt at hygge sig med, indtil jeg er færdig med mit album«

Cardi B Instagram-freestyler: »Bare lidt at hygge sig med, indtil jeg er færdig med mit album«
Cardi B. (Foto: Steven Ferdman/Getty Images)

Man skulle næsten tro, Tessa og Cardi B havde koordineret deres respektive freestyle-udgivelser i dag. Danskeren har nemlig sagt ‘Fuck dem’ til sine haters på et 55 sekunders disstrack, mens Cardi B har udgivet en lille veloplagt gave til de utålmodige fans, som hungrer efter et nyt album fra den åbenmundede Bronx-rapper.

Cardi afslutter nemlig sin freestylerap på Instagram med linjen: »Bare lidt at hygge sig med, indtil jeg er færdig med med mit album«, inden hun nærmest imploderer og råber »Sut min pik!«, mens hun rækker tunge.

Det hele foregår tilsyneladende i et ret rodet køkken med en Cap’n Crunch-pakke og utallige skraldeposer i baggrunden, men de ydmyge omgivelser til trods er Cardi som sædvanligt glamourøs med sine lange røde negle og enorme hoop-øreringe, ligesom hendes knivskarpe flow tydeligvis er intakt.

2019 har indtil videre kun budt på et enkelt decideret soloudspil fra Cardi B i form af det dystre trapnummer ‘Press’, men hun har så sandelig holdt sig i gang med en række andre jobs – blandt andet som dommer i Netflix’ hiphop-talentshow ‘Rhythm + Flow’.

Det kommende album, som vi dog endnu ikke har fået flere detaljer om, bliver det andet af slagsen fra Cardi B, som sidste år tog kegler med sit Grammy-vindende debutalbum ‘Invasion of Privacy’.

Læs også: Sut min røv!«: Billie Eilish, Lizzo og Cardi B læser Mean Tweets hos Jimmy Kimmel

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af