Se The Weeknds ‘SNL’-urpremiere på den følelsesladede ballade ‘Scared to Live’

Om to uger udkommer The Weeknds længe ventet fjerde album ‘After Hours’. I den forbindelse lagde den canadiske musiker vejen forbi ‘Saturday Night Live’, hvor han holdt urpremiere på singlen ‘Scared to Live’ og desuden spillede ‘Blinding Lights’.

‘Scared to Live’ er en følelsesladet ballade, der ligesom ‘Blinding Lights’ beror på retro-synthesizers. Abel Tesfaye fremførte begge sange med bandager om næsen og i det røde jakkesæt, der er gennemgående i alt materiale til ‘After Hours’ – inklusive albummets rablende kortfilm.

‘After Hours’ udkommer 20. marts, og du kan opleve The Weeknds nye 80’er-persona på tæt hold, når han lægger vejen forbi Royal Arena til november.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af