Chynnas dødsårsag er fastslået

Chynnas dødsårsag er fastslået
Chynna Rogers.

I torsdag gik den amerikanske rapper Chynna bort i en alder af blot 25 år. Nu rapporterer Page Six, at en repræsentant for Philadelphias sundhedsvæsen har bekræftet, at der var tale om en utilsigtet overdosis.

Chynna har tidligere været åben om sin afhængighed af opioider – både i hendes musik og i interviews. I et interview med Vibe fra 2018 sagde hun blandt andet:

»Jeg følte mig skør. Jeg ville ikke være en del af statistikken. Jeg ville ikke gå ud af den tangent, så folk kunne fortælle mig: ‘Jeg sagde det jo’, mens jeg heller ikke ville glamourisere stofferne, for sådan ser jeg dem ikke«.

Siden Chynna gik bort har et væld af musikstjerner sørget over det unge talent på sociale medier, blandt andre SZA, A$AP Mob, Kehlani og mange flere.

I løbet af sin korte karriere udgav Chynna tre ep’er og fik millionerne af streams på SoundCloud og Spotify med singlerne ‘Selfie’ og ‘Glen Coco’. Hun nåede også at optræde med A$AP Rockys hiphop-kollektiv A$AP Mob.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af