Drake sætter massiv TikTok-rekord

Drake sætter massiv TikTok-rekord
Drake. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Det kommer næppe som den store overraskelse, at Drakes nye single ‘Toosie Slide’ er voldsomt populær på videodelingplatformen ‘TikTok’, hvor den angiveligt allerede har sat rekord.

Ifølge TMZ, der har været i kontakt med kilder på TikTok, har #ToosieSlide-hashtagget fået over én milliard visninger i løbet af singlens første to dage på den populære app, hvilket i sig selv er en ny rekord. Siden skulle hashtagget være blev vist mere end tre milliarder gange.

Det er altså ikke Drakes oprindelige videoklip, der blev brugt til at tease singlen i slutningen af sidste måned, som har fået de mange visninger, men derimod det mere generelle hashtag.

Ikke desto mindre er det en klar succes for Drake, der gik målrettet efter TikTok-succes med den ellers noget halvhjertede single. Han overgår således blandt andet Kylie Jenners #RiseandShine-hashtag, der var det første til at få over en milliard visninger – men som voksede noget langsommere med ‘kun’ 70 millioner visninger inden for de første to dage.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af