Frank Ocean deler de nye numre ’Dear April’ og ’Cayendo’ til streaming

Frank Ocean deler de nye numre ’Dear April’ og ’Cayendo’ til streaming
Frank Ocean.

Så sent som i mandags stillede vi spørgsmålet: »Kommer Frank Oceans hemmelige nye sange nogensinde til streaming?«. Man skulle næsten tro, Frank havde hørt vores bøn. I dag har han i hvert fald delt de to nye numre ’Dear April’ og ’Cayendo’ i deres smukke akustiske versioner til streaming.

Siden Frank Ocean første gang spillede de to sange sidste efter år, da han holdt sin nye klubaften PrEP+ i New York, har korte klip af sangene floreret forskellige steder på internettet. Forleden blev de således udgivet på vinyl, som man kunne forudbestille sidste år, inklusive remixes fra Justice og Sango.

Om det så bliver begyndelsen på endnu mere nyt fra Frank Ocean, kan vi selvfølgelig ikke vide os sikre på – og som den notorisk introverte, mystiske kunstner, Frank nu engang er, giver han os ikke mange ledetråde. Dog skulle han have optrådt til Coachella denne måned (hvilket er blevet grundet coronavirussen er blevet udskudt til oktober), hvilket – med de nye sange samt 2019-singlerne ’DHL’ og ’In My Room’ in mente – kunne været et tegn på, at hans tredje album kunne være på trapperne. Vi tillader os et stille håb, men holder forventningerne i ave.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af