Hvad binger Mø i karantænen?

Hvad binger Mø i karantænen?
Mø. (Foto: Fryd Frydendahl)

Som så mange andre holder sig hjemme i øjeblikket, og i et nyhedsbrev til sine fans kommer hun med en status på tingenes tilstand.

»Lige nu holder min kæreste og jeg os indendøre, og vi ved, at vi er heldige, at vi kan gøre præcis det. Jeg har bygget en lille vokalboks, så jeg kan skrive og indspille musik, mens jeg er her. Det er nice. Jeg prøver at fokusere på arbejde, men jeg er også klar over, at det er ok ikke at være produktiv eller lave mit bedste arbejde lige nu«, skriver Mø

Tidligere i karantænen har hun Instagram-guidet til diverse aktiviteter, man kan kaste sig over i karantænen, men det er ikke altid, der er overskud til så meget andet end at se tv.

»Jeg vil være ærlig. På de ikke så optimistiske dage binger jeg tv og glemmer, hvilken dag det er«, skriver Mø i nyhedsbrevet og lister efterfølgende nogle af sine favoritter i øjeblikket.

»’Take Shelter’ (lidt skræmmende, men fuck jeg elsker den)
‘David Lynch: The Art Life’
Jeg binger ALLE ‘RuPauls Drag Race’ fra start igen
‘Portrait of a Lady on Fire’«.

Stærke anbefalinger, hvis nu man manglede noget at sætte på. Hvis du hungrer efter mere inspiration, så har vi altså også masser af streaming-guides.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af