Jada, Tessa, Lukas Graham og mange flere har lavet en fællesskabssang – hør ‘Tættere end vi tror’

Jada, Tessa, Lukas Graham og mange flere har lavet en fællesskabssang – hør ‘Tættere end vi tror’
Jada. (Foto: Sarah Stenfeldt)

Det er (endnu) ikke fordi, at det flyder over med musik, der direkte kommenterer eller reflekterer over den virkelighed, vi lever i, efter coronavirussen har vendt op og ned på vores liv.

Efter idé af Pelle Peter er P3 dog nu afsender på ’Tættere end vi tror’; en ’fællesskabende’ sang, der sætter ord og musik på de følelser og tanker, mange nok går rundt med i disse tider.

Pelle Peter har på ’Tættere end vi tror’ samlet nogle af landet allerstørste stjerner, og artister som Jada, Tessa, Clara, Lukas Graham og Benjamin Hav lægger stemme til, mens blandt andre Hennedub og Karl William har været inde over produktionen og tekstskrivningen.

Lyttere har i Pelle Peter-programmet ’Karantæne på P3 – Live fra lejligheden’ fulgt med i skabelsen af sangen fra starten, og her et par uger senere er nummeret altså ude til streaming.

Oprindeligt er nummeret ikke tænkt som en støttesang, der har til formål at samle penge ind, men de medvirkende kunstnere har besluttet, at deres indtægter fra ‘Tættere end vi tror’ går til UNICEF’s arbejde med børn og unge under coronakrisen.

Se den fulde liste over medvirkende herunder.

Vokaler: Don Stefano, Jada, Christopher, Lukas Graham, Clara, Mads Langer, Tessa, Benjamin Hav.
Komponister: Hennedub, Rissi (Morten Ristorp Jensen).
Tekstforfattere: Karl William, Mads Langer, Tessa, Clara, Don Stefano, Jesper Livid.
Producere: Hennedub, Rissi (Morten Ristorp Jensen).

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af