Premiere: Danske Zar Paulo laver generationspop i stadionformat på ‘Stop Believing’

Premiere: Danske Zar Paulo laver generationspop i stadionformat på ‘Stop Believing’
Zar Paulo. (Foto: Oskar Dahl)

Tro og håb kontra viden og tvivl. En eksistentialistisk tematik af de helt store, som kun vejer mere tungt i disse coronatider.

Modsætningsforholdet danner også ramme for danske Zar Paulos nye single ‘Stop Believing’, der godt nok ikke handler om videnskab versus religion midt i en global pandemi, men som har et budskab om at huske at stille spørgsmålstegn. I overført betydning (i denne tid) måske til, hvordan vi lever, og hvad vi kan gøre anderledes fremadrettet.

»’Stop Believing’ handler om et bedrag, man begår, når man fortæller sig selv, at man er godt på vej, selv om man ved, at man i virkeligheden stagnerer. Man betragter i morgen som en ny og bedre start, selv om man inderst inde frygter for, at man kun kan se frem til mere af det samme. Det er en opsang til netop en ubegrundet tro på, at det bliver bedre i morgen. Vi mener, at det er lige så vigtigt at tvivle, som det er at tro«, fortæller forsanger Emil Vam i en pressemeddelelse.

Vi havde i starten af året Zar Paulo med på vores Breakin’ Sound 2020-liste, og her skruer den aarhusianske kvintet endnu mere op for ambitionsniveauet.

‘Stop Believing’ er alvorsdyb, men ekstremt smittende generationspop med både store armbevægelser og hænderne over hovedet. Svedende synthesizere, der møder dig smask i fjæset, men med et storladent stadion-feel, som kun eleveres af saftig saxofonlir.

Og ja, mens man danser, kan man jo forsøge af efterligne Emil Vams sådan lidt spjæt-vuggende dansebevægeler.

‘Stop Believing’ er er den fjerde single fra Zar Paulo, som i karantænen arbejder videre på deres debut-ep.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af