Snoop Dogg afslører, hvilken grøntsag der er bedst til at ryge weed af

Snoop Dogg afslører, hvilken grøntsag der er bedst til at ryge weed af
Snoop Dogg.

Snoop Dogg hygger sig i karantænen. Han holder virtuelle rulleskøjtefester i sit hus (yndlingssangen er ‘Bounce, Rock, Skate, Roll’ af Vaughan Mason), og han spiller masser af videospil. Og så ryger han selvfølgelig masser af weed.

I går var jo 4/20, den årlige weed-højtid, så Snoop Dogg blev interviewet af Jimmy Kimmel om sine gøremål, hvilket resulterede i et exceptionelt underholdende interview.

Her fortæller rapperen blandt andet om, hvilken grøntsag, der er bedst at ryge weed af. Da Snoop Dogg var på Jamaica, brugte han nemlig en gulerod som joint, hvilket var en next level god oplevelse for ham, fortæller han.

Dette er i øvrigt ikke den første weed-relaterede nyhed fra Snoop i karantænen. Tidligere i år deltog han i #KushUpChallenge, hvor man skulle tage ti hvæs i streg. Men det er vel bare den slags, man har overskud til, når man har en jointruller ansat på fuld tid.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af