Snoop Dogg remixer ‘Peaky Blinders’-temasangen – og giver sig selv et nyt rappernavn

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Serien ‘Peaky Blinders’ om Shelby-familiens kriminelle aktiviteter i mellemkrigstidens Storbritannien er ikke bare en eksplosivt underholdende gangsterfortælling, der er svær at slippe. Det er også en serie med et hårdtslående, rockorienteret soundtrack samt en klassisk titelmelodi i form af Nick Cave and the Bad Seeds’ ‘Red Right Hand’ fra 1994-albummet ‘Let Love In’.

Netop dén titelsang har dog nu fået et noget uventet remix takket være Snoop Dogg. Jep, i en ny video har vestkyst-rapperen simpelthen smækket den karakteristiske ‘Peaky Blinders’-kasket på, omdøbt sig selv til Snoop Shelby og givet sit bud på en nyfortolkning af ‘Red Right Hand’.

Og det er han faktisk ikke den første, der har gjort. BBC, der står bag ‘Peaky Blinders’, har nemlig før fået artister som PJ Harvey, Arctic Monkeys og en række andre til at remixe Nick Cave-nummeret. Snoop er dog den første hiphopartist, der har prøvet kræfter med sangen.

Læs også: Snoop Dogg og resten af internettet kan ikke få nok af at trolle 6ix9ine

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af