The Streets annoncerer første store udgivelse i ni år – deler nyt nummer med Tame Impala

The Streets annoncerer første store udgivelse i ni år – deler nyt nummer med Tame Impala

Efter flere års pause kunne vi i 2017 byde Mike Skinner velkommen tilbage under The Streets-fanerne med en håndfuld singles og en række eksplosive liveshows – blandt andet på sidste års NorthSide.

Nu kan vi dog endelig erfare, at The Streets definitivt er tilbage – og ikke blot i live- eller singleformat. Mike Skinner har nemlig annonceret, at han er på vej med et nyt mixtape med den enormt The Streets-agtigt logisk klingende titel: ’None of Us Are Getting Out of This Life Alive’.

Den nye udgivelse, der således bliver Skinners første store af slagsen siden i 2011-albummet ’Computers and Blues’, er ifølge Skinner et »rap-duet-album« med 12 nye numre, der gæstes af en række særdeles spændende, overvejende britiske kunstnere. ’None of Us Are Getting Out of This Life Alive’ udkommer den 10. juli.

Alle udgivelsens gæster bliver præsenteret i videoen til den første single fra projektet: ’Call My Phone Thinking I’m Doing Nothing Better’ feat. Tame Impala. I videoen til nummeret gør Skinner sit ypperste for at leve sit allerbedste corona-isolerede enspænder-liv, mens hans old school telefon bliver ved med at ringe. Og hvem er det så, der kimer manden ned? Det er såmænd hele den stjernespækkede gæsteliste fra mixtapet – lige fra Idles og Ms. Banks til nummerets feature: Tame Impalas Kevin Parker.

Se videoen og hele mixtapets track- og gæsteliste herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’None of Us Are Getting Out of This Life Alive’
1. Call My Phone Thinking I’m Doing Nothing Better feat. Tame Impala
2. None of Us Are Getting Out of This Life Alvie feat. IDLES
3. I Wish You Loved Me as Much as You Love him feat. Donae’O and Greentea Peng
4. You Can’t Afford Me feat. Ms. Banks
5. I Know Something You Did feat. Jesse James Solomon
6. Eskimo Ice feat. Kasien
7. Phone Is Always in My Hand feat. Dapz on the Map
8. The Poison I Take Hoping You Will Suffer feat. Oscar #Worldpeace
9. Same Direction feat. Jimothy Lacoste
10. Falling Down feat. Hak Baker
11. Conspiracy Theory Freestyle feat. Rob Harvey
12. Take Me as I Am (with Chris Lorenzo)

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af