WHO annoncerer stort corona-velgørenhedsshow – Billie Eilish, Lizzo m.fl. optræder

WHO annoncerer stort corona-velgørenhedsshow – Billie Eilish, Lizzo m.fl. optræder
Billie Eilish til Oscars 2020. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Du kan lige så godt skrive datoen i kalenderen allerede nu: 18. april/natten til 19. april dansk tid. Her går organisationerne Global Citizen og World Health Organization (WHO) sammen om et stort anlagt velgørenhedsshow mod corona i bedste Live Aid-stil.

Det store show har fået titlen ‘One World: Together at Home’ og bliver udsendt på alle de store amerikanske tv-stationer og dybest set alle sociale medier, herunder Youtube, Facebook og Instagram. Jimmy Kimmel, Stephen Colbert og Jimmy Fallon vil sammen være vært for showet, der varer to timer.

Line-uppet er kurateret af selveste Lady Gaga, der har samlet en perlerække af tidens største kunstnere til showet: Billie Eilish, Lizzo, Paul McCartney, Stevie Wonder, Elton John, Eddie Vedder, John Legend, Finneas, Alanis Morissette og Kacey Musgraves er blandt de bekræftede navne.

Showet er en hyldest til det modige sundhedspersonale verden over og skal samtidig indsamle penge til FN’s Covid-19 Fond.

‘One World: Together at Home’ løber af stablen kl. 02 dansk tid den 19. april.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af