WHO’s stjernespækkede corona-velgørenhedsshow annonceret til dansk tv

WHO’s stjernespækkede corona-velgørenhedsshow annonceret til dansk tv
Billie Eilish. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images for Coachella)

Natten til den 19. april går organisationerne World Health Organization (WHO) og Global Citizen sammen om et stort anlagt virtuelt velgørenhedsshow med titlen ’One World: Together at Home’. Showet er stablet på benene for at indsamle penge til FN’s Covid-19-fond samt ikke mindst hylde verdens sundhedspersonale, der lige nu kæmper mod coronavirussen.

Men det er ikke kun på den anden side af Atlanten, folk kommer til at se støtteshowet. TV 2 meddeler nemlig, at ’One World: Together at Home’ vil kunne ses live på TV 2 og TV 2 Play fra klokken 02.00 natten til søndag den 19. april. Til alle dem med lidt mere danske døgnrytmer, vises showet igen søndag den 19. april om aftenen via begge kanaler.

Lineuppet, der er kurateret af Lady Gaga, tæller en perlerække af store navne, der spiller numre hjemmefra, heriblandt Billie Eilish, Finneas, Lizzo, Paul McCartney, Elton John, Eddie Vedder, Stevie Wonder, John Legend, Alanis Morissette, Chris Martin og Kacey Musgraves. Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel og Stephen Colbert er værter for den virtuelle støttekoncert.

Opdatering: Støtteshowet vises også på Paramount Network i Danmark søndag den 19. april kl. 22.00.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af