Soundvenues hiphop-podcast: Corona-update med Lord Siva og Soundvenues musikredaktør

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Midt i disse dystre coronatider kom der et lys i mørket sidste uge i form af Lord Sivas nye album. Det mener vi faktisk helt bogstaveligt: Albummet hedder ‘Lys’, og er den ellers så melankolske sangers lykkeligste nogensinde.

I det nye afsnit af Standard har vært Kristian Karl talt med Lord Siva om den nye udgivelse – og om hvad han ellers får karantænetiden til at gå med. Der er blandt andet én helt ny rapper, som han har optur over lige nu, fortæller sangeren i et kort telefoninterview.

Desuden taler Kristian Karl med Soundvenues musikredaktør Christian Wolkoff, der giver en update omkring hvordan musikverdenen og hiphoppen tackler krisen. Der bliver blandt andet talt om Post Malones virtuelle beer pong-turnering, og om at Soundvenue for første gang har anmeldt en Instagram-koncert.

Standard udkommer (også under coronakrisen!) en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af