Dr. Dre: »Sociale medier ødelægger kunstneres mystik«

Dr. Dre: »Sociale medier ødelægger kunstneres mystik«
Dr. Dre til Coachella i 2012. (Foto: Karl Walter/Getty Images for Coachella)

Dr. Dre er af den gamle skole, og i et nyt videointerview med GQ forklarer han, hvordan kunstneres konstante tilstedeværelse på sociale medier er med til at kvæle musikkens mystik:

»Jeg ville formentlig have hadet sociale medier, hvis de havde eksisteret, mens jeg var på vej frem. Der er en bestemt mystik, der bliver ødelagt. Jeg kan godt lide mystikken; jeg kan lide at vente, og jeg har ikke brug for, at alle ved, hvor jeg er, hvad jeg laver, eller skal til at lave hele tiden. Der er en bestemt mystik, der går hånd i hånd med musik. Det var spændende at vente på, hvad der skulle ske«.

Den faste samarbejdspartner, musikmogul Jimmy Iovine, følger rapkæftet op med nogle enkle retningslinjer til ældre mænd: »Gamle mænd gør ting, som de ikke burde gøre: Én af dem er at tage v-neck t-shirts på, og den anden er at være på Instagram«.

I det tilbagelænede og næsten halve time lange interview fortæller de to kumpaner også løst og fast om deres forretning, succes, motivation og fremtidsvisioner, der blandt andet indebærer en ny skole for underpriviligerede børn. Så er spørgsmålet bare, om sociale medier er bandlyst på skolen?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af