Heartland Festivals scene for ny dansk musik bliver virtuel – onlinekoncerter med Lord Siva, Awinbeh og flere

Heartland Festivals scene for ny dansk musik bliver virtuel – onlinekoncerter med Lord Siva, Awinbeh og flere
Lord Siva. (Foto: Ed Gumuchian/Soundvenue)

Den danske festivalsommer er aflyst, men så må man jo finde på noget andet.

De seneste år har Prxjects Stage på Heartland Festival serveret masser af spændende unge danske artister, og i år bliver scenen virtuel med fem onlinekoncerter i de dage, hvor den fynske festival skulle have foregået.

Konceptet hedder Prxjects Stage @ Home, og på programmet er Lord Siva, Selina Gin, School of X, Takykardia feat. Selma Judith og Awinbeh.

De fem koncerter bliver streamet på Heartland Festivals Instagram og Facebook 30.-31. maj, og musikken bliver spillet live på forskellige locations omkring Egeskov Slot. Den specifikke tidsplan offentliggøres snart.

Det er kulturlaboratoriet Prxjects by Mercedes-Benz og Heartland, der er gået sammen om at gentænke festivalens intime scene. Til Prxjects Stage @ Home vil Lord Siva for eksempel optræde i et duoformat blot flankeret af producer Carl Barsk.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af