Premiere: Se Liss spille et ømt cover af Dua Lipa-banger

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Liss har blandt andet brugt karantænen på deres LISStening sessions live på Instagram, men nu har den danske popkvartet udvidet konceptet med covernumre, der løbende vil blive delt på internettet.

For et par uger siden kastede de sig over The Weeknd, mens det denne gang er Dua Lipa, der kommer under kærlig behandling.

Det er den britiske popstjernes funky popbrag ‘Don’t Start Now’, som Liss spiller sammen hver for dig, og i hænderne på danskerne bliver sangen til en øm, pianobåret sag, der er tro mod begge musikalske universer.

»Vi har fået en masse requests i løbet af den her tid, vi har arbejdet med covers og live-sessions, og den her poppede op et par gange, det er jo trods alt et af verdens største hits lige nu. Vi tænkte, det ville være ret sjovt at give vores eget, meget anderledes bud på den her ekstremt energiske og uptempo popsang. Vi har også leget lidt med en anden instrumentering end vi plejer, hvilket også var en udfordring, vi gav os selv«, fortæller sanger Søren Holm til Soundvenue.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af