Se Liss spille et funky-melankolsk cover af The Weeknds ‘Blinding Lights’

Se Liss spille et funky-melankolsk cover af The Weeknds ‘Blinding Lights’
Liss.

Liss bruger noget af karantænetiden på deres LISStening Sessions, hvor de hver torsdag spiller live på Instagram. Her er det muligt for fans at ønske, hvilke sange, det danske band skal spille covers af, og den klart mest ønskede sang har været The Weeknds ‘Blinding Lights’

Bandet samlede handsken op, og resultatet er et både funky og melankolsk cover af The Weeknds storhit, der i øjeblikket ligger nummer et på den amerikanske Billboard-liste.

»Den mest ønskede sang i DM’s, med sådan 10:1, har været The Weeknds ‘Blinding Lights’. Vi synes, det var en cool udfordring at prøve og give den et skud. Vi synes faktisk, at resultatet er blevet ret tilforladeligt«, skriver Liss på deres Instagram sammen med videoen af de fire medlemmer, der spiller sammen hver for sig.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af