Liss deler to nye singler: Hør dansable ‘Waste My Time’ og melankolske ‘Off Today’

Liss deler to nye singler: Hør dansable ‘Waste My Time’ og melankolske ‘Off Today’

Der skulle gå hele tre år fra de fire mænd bag Liss udgav deres første EP ‘First‘, til de var klar med opfølgeren ‘Second‘, der var et af sidste års bedste danske album.

Helt så lang tid kommer der dog ikke til at gå, før forsanger Søren Holm og co. vender tilbage med tredje skæring. I dag har de udgivet de første to singler, ‘Waste My Time’ og ‘Off Today’, fra deres kommende EP.

‘Waste My Time’ er et sommerligt indie-popnummer om ungdommelig forvirring i en alt for stor verden med uendelige muligheder. Den let vemodige tone i kombination med den dansable instrumentation med et catchy guitar-hook bygger perfekt bro til bandets tidligere numre.

‘Off Today’ er en mere afdæmpet og melankolsk sag, der tager fat i en periode i Søren Holms liv, hvor opturene den ene dag fyldte alt for derefter at blive afløst af lige så intense nedture.

‘Waste My Time’ er produceret af blandt andre Ben Baptie, der har arbejdet med artister som The Strokes og Rex Orange County. ‘Off Today’ er mixet af Alex Epton, der er kendt for sit arbejde med blandt andre FKA Twigs og David Byrne.

Liss’ tredje ep forventes at udkomme senere på året. Bandet har netop måtte udskyde en turné i England til september.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af