Snoop Dogg udfordrer Jay-Z til at battle om, hvem der har flest hits

Snoop Dogg udfordrer Jay-Z til at battle om, hvem der har flest hits
Snoop Dogg. (Foto: Steve Jennings/Getty Images for TechCrunch)

Den seneste tid har superproducerne Timbaland og Swizz Beatz afholdt en række battles under navnet ‘Verzuz’, hvor to kunstnere spiller bidder af 20 forskellige hits for at se, hvem der har det stærkeste bagkatalog.

Indtil videre har man for eksempel kunne se Jill Scot og Erykah Badu samt RZA og DJ Premier dyste i hits – og på lørdag tørner Nelly og Ludacris sammen.

Efter det kan der dog være udsigt til, at to af hiphoppens største legender tropper op mod hinanden. For Snoop Dogg har netop udtalt, at han godt kunne tænke sig at battle mod Jay-Z.

»For han var kongen af New York, da jeg var kongen af vestkysten«, som rapperen siger i et klip på Instagram, hvor han bliver interviewet af Fat Joe.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På Instagram giver gode gamle Snoop også sine tanker om, hvem der har været kongen af New York gennem årene (spoiler alert: han nævner ikke 6ix9ine).

»Biggie døde, og så havde Nas den i noget tid, og så tog Jay-Z den og havde den i en årrække. Så kom 50 Cent og havde den i en årrække. Det er bare mit syn på tingene, som en outsider der kigger på New York-rap«.

Snoop er i øvrigt ikke den eneste, der har udfordret Jay-Z: DMX har også efterspurgt en battle. Og samtidig har 50 Cent sagt, at han gerne ville gå op imod Snoop.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af