Det blev følsomt, da Elias Boussnina gæstede INPUT LIVE

Soundvenue og Tommy Jeans præsenterede koncerter og interviews over tre dage, hvor også Tessa, Artigeardit, Suspekt og Ida Laurberg optrådte.
Det blev følsomt, da Elias Boussnina gæstede INPUT LIVE
Elias Boussnina på Soundvenue-kontoret. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

Det var Elias Boussninas sjælfulde vokal, der stjal spotlyset, da han gæstede Soundvenue-kontoret, når Soundvenue og Tommy Jeans præsenterede INPUT LIVE fra den 9. til den 11. juni.

Siden han trådte frem under eget navn med singlen ‘5:30’ i 2018, er Elias Boussnina fortjent blevet rost for netop sin vokal. Og mens nogle af de tidligere numre slægtede Frank Ocean på, så har han siden udbygget sin lyd, senest med singlen ‘Pinewood’ som også var på setlisten til INPUT LIVE.

Kun akkompagneret af en akustisk guitar fik Boussninas vokal altså også den plads, som den snildt kan bære.

Elias Boussnina og vores vært Kristian Karl. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

Imellem numrene svarede Elias Boussnina også på brugerspørgsmål, og der var især mange, som gerne ville vide mere om hans tidligere musikalske projekt som rapperen Yung Coke.

»Hele Yung Coke-projektet var virkelig sjovt, og jeg fortryder ingenting. Det var mega grineren, men til sidst var det bare ikke grineren. Så skal man stoppe«, fortalte Elias Boussnina til vores INPUT LIVE-vært Kristian Karl.

Elias Boussnina inden sin optræden på Soundvenue-kontoret. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

»Det var en alder, hvor jeg måske ikke var helt komfortabel med, hvem jeg var. Så det var en god måde at komme i gang på. Hvis jeg ikke havde lavet det, så havde jeg nok ikke siddet her i dag«.

Det svar hang også meget godt sammen med, at Elias Boussnina fortalte, at han de senere år har fundet ud af, at han netop ikke gider at lave ting, han ikke har lyst til.

Det førte også til rådet om at finde noget, man holder af at lave og så lave det.

(Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

»Og nyd rejsen dertil, uanset hvad det er«, sagde Boussnina. »Fordi hvis det ikke er sjovt undervejs, så er det det nok heller ikke, når du er færdig«.

Du kan stadig se eller gense hele Elias Boussninas optræden i INPUT LIVE på Facebook HER.

(Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af