Gilli udgiver legendarisk leak-sang på Gigis-soundtrack – lyt til ‘Brobizz’

Gilli udgiver legendarisk leak-sang på Gigis-soundtrack – lyt til ‘Brobizz’
Gilli.

I fredags udkom soundtracket til filmen ‘Blokhavn’ af satiregruppen Gigis. På albummet var der gæsteoptrædener af rappere som Carmon og Fouli, men i første omgang manglede dansk hiphops største stjerne, der ellers spiller en vigtig rolle i den nye film (som Soundvenue i øvrigt holder forpremiere på mandag aften).

Det er der dog rettet op på nu, da Gilli-tracket ‘Brobizz’ er blevet tilføjet til tracklisten. Og det er ikke en hvilken som helst sang. Faktisk har nummeret været leaket i årevis, hvor det har floreret på internettet under diverse titler, og tilbage i maj 2019 spillede Gilli også sangen i podcasten ‘Uden filter’.

Nu er ‘Brobizz’ altså endelig ude officielt – noget de fleste inkarnerede Gilli-fans næppe troede ville ske. Nu mangler vi så bare at få udgivet den ultimative leak-klassiker: Sangen der går under titlerne ‘Rolig’ eller ‘Ruller op’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af