Premiere: Kom helt tæt på Necklace i intim video til kærlighedssangen ‘Like You’

Premiere: Kom helt tæt på Necklace i intim video til kærlighedssangen ‘Like You’
Necklace.

Sidst vi så en video fra Necklace, vandrede han rastløst rundt i et smukt vinterlandskab på Island i billedsiden til ‘Chase’. Nu har den danske sanger udgivet en musikvideo til singlen ‘Like You’, der skifter det pittoreske baggrundstæppe ud med en anderledes intim setting.

I videoen til den nye ‘Like You’ – der er en autotunet og melankolsk kærlighedssang – kommer vi helt tæt på Necklace i en række closeups. Han er stort set ubevægelig og bliver badet i det farvede lys. På ‘Chase’ blev man draget ind af landskabet; her er det ansigtet, der er i centrum. Fra maksimalisme til minimalisme.

Videoen er skabt af Kristian Kirk og Magnus Bach og er lavet i samarbejde med kulturlaboratoriet Prxjects af Mercedes-Benz.

‘Like You’ er Necklaces tredje single i år (efter ‘Chase’ og ‘Wake Up’), og den skulle være taget fra et kommende debutalbum – en udgivelse, som mange har ventet på, siden han i 2017 slog igennem med den vagt trappede og meget catchy popsang ‘Try This’, som vi dengang kårede til en af årets bedste danske sange.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af