Pumpehusets Byhave åbner for koncerter – annoncerer sommerens første navne

Pumpehusets Byhave åbner for koncerter – annoncerer sommerens første navne
Pumpehusets Byhave. (Foto: Anders Berg)

Det er ingen hemmelighed, at de danske spillesteder bløder, mens myndighedernes retningslinjer for at indskrænke coronasmitten begrænser mulighederne for koncertarrangementer. Dog er der muligheder, når det kommer til mindre forsamlinger – og særligt dem, der foregår udendørs. Derfor kan Pumpehuset nu annoncere, at de endelig klar til at slå portene op til deres hyggelige udendørs-venue: Byhaven.

Åbningen sker onsdag den 1. juli med en fest, hvor rapperen Kå indtager scenen med sin klubbede hverdagspoesi foran et siddende publikum. For at imødekomme myndighedernes retningslinjer har Byhaven nemlig arrangeret, at publikum skal samles ved borde i stedet for at stå op til koncerterne, hvor man som bekendt ofte ender med at stå tættere, end det helt er forsvarligt i disse tider. Denne sommer er der således borde i Byhaven, hvor man kan samles maks. seks personer ved hvert – og nogle af dem kan reserveres på forhånd.

Med annonceringen af genåbningen har Byhaven desuden løftet sløret for en håndfuld af de første navne, der spiller hen over sommeren. Her finder vi – foruden Kå, der spiller til åbningsfesten – blandt andre den canadiske singer-songwriter og pop-excentriker Sean Nicholas Savage, der spiller den 12. august.

Byhavens bestyrer Markus Dahl Pedersen udtaler om åbningen: »Vi glæder os umanérligt meget til at åbne igen, og vi ser frem til at byde velkommen til en ny, siddende version af Byhaven, hvor vi har skulle gentænke dele af vores koncept, for på ansvarlig vis at skabe rammerne for festlige og trygge aftener i Byhaven«.

Foreløbig koncertkalender
Onsdag den 1. juli: Kå
Torsdag den 2. juli: EmmaDop
Fredag den 3. juli: Peter Wangel + Christian Hede Madsen
Lørdag den 4. juli: To Absent Friends + NAR
Fredag den 24. juli: TERESE
Onsdag den 12. august: Sean Nicholas Savage

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af