Run the Jewels udgiver ’RTJ4’ før tid – med Pharrell, Zack de la Rocha, 2 Chainz og mange flere

Run the Jewels udgiver ’RTJ4’ før tid – med Pharrell, Zack de la Rocha, 2 Chainz og mange flere

»Fuck det, hvorfor vente? Verden er inficeret af bullshit, så her er noget råt at lytte til, mens du dealer med det hele,« lød beskeden fra El-P og Killer Mike, da de i går delte det nye Run the Jewels-album: ’RTJ4’.

’RTJ4’, der oprindeligt først skulle have været udgivet i morgen, rummer 11 nye numre med gæster som Pharrell Williams og Zack de la Rocha (på samme nummer), 2 Chainz, Mavis Staples og Josh Homme fra Queens of the Stone Age. ’RTJ4’ er – som titlen afslører – duoens fjerde album, og det første siden december 2016.

Selvom albummet ganske vist nu ligger ude til gratis streaming via gruppens hjemmeside og diverse streamingtjenester, opfordrer rap-duoen fans til at donere penge til velgørenhed, der støtter op om lighed, retfærdighed og anti-racisme – heriblandt Black Lives Matter.

»Vi håber, det bringer jer noget glæde,« fortsatte Run the Jewels i meddelelsen med den tidlige overraskelse. »Hold jer håbefulde og i god behold derude, og tak for at give to venner chancen for at blive hørt og gøre det, de elsker«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af