Tessa og Suspekt lavede rav i den til INPUT LIVE på Soundvenue-kontoret

Soundvenue og Tommy Jeans præsenterede koncerter og interviews over tre dage, hvor også Artigeardit, Elias Boussnina og Ida Laurberg optrådte.
Tessa og Suspekt lavede rav i den til INPUT LIVE på Soundvenue-kontoret
Suspekt og Tessa til INPUT LIVE. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

»Jeg er ikke nogens mor«, sagde Tessa blandt andet, da hun svarede på et læserspørgsmål, omkring hvor gammel man skal være for at lytte til hendes musik.

Og selvom der er mere mellem linjerne end som så, så blev Soundvenue-kontoret ekstra varmt, da Soundvenue og Tommy Jeans præsenterede den fremadstormende rapper og veteranerne i Suspekt på andendagen af INPUT LIVE, der fra den 9. til den 11. juni også præsenterede navne som Artigeardit, Elias Boussnina og Ida Laurberg.

Lad os bare sige, at der ikke blev lagt fingre imellem, da Suspekt var gæster i en liveudgave af Soundvenues hiphop-podcast Standard. Her blev der blandt andet svaret på læserspørgsmål som ‘Bliver man nogensinde for gammel til at rappe om, hvor grim ens pik er?’ og ‘Gemmer I de trusser m.m., der bliver smidt op på scenen?’.

Suspekt og Standard-værterne Kristian Karl og Mads Viktor. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

Orgi-E var især i hopla og svarede blandt andet, at kønsdele kun bliver grimmere med alderen, og at Suspekt rent faktisk gemmer de ting, der er blevet smidt op til dem på scenen på et lager, han dog ikke ville afsløre lokationen på.

Og det førte han tilbage til en historie, som Bai D umiddelbart virkede til mest at have lyst til at glemme.

Orgi-E i Standard. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

»Andreas står forrest og rapper, og så klask, så sidder der et par sure mandeunderbukser lige i ansigtet på ham, der bare glider ned«, fortalte Orgi-E grinende.

»Så var der en lille pause med at invitere til at kaste ting efter os«, konstaterede Bai D.

Tessa leverede sit vers på Suspekts ‘Vil du med…’. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

Det blev ikke mindre kønsdelefokuseret, da de to rappere overraskende kiggede frem fra bagtæppet et par timer senere under Tessa live-optræden for at spille ‘Vil du med…’, hvor Tessa lukkede ballet med sit overbevisende vers.

Inden havde landets varmeste rapper leveret ‘Så’n der’ og ‘Glo på mig’ med Jesper Livid bag pulten, ligesom hun også tog sig god tid til at svare på mange af vores læseres spørgsmål.

»Jeg møder mange mødre, der er sådan, ‘altså, min fireårige datter går bare og synger pik og patter hele tiden. Det er sådan, ja, altså…«, uddybede Tessa sit svar på ovennævnte spørgsmål, om hvornår man kan lytte til hendes musik.

Tessa og vores vært Kristian Karl. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

»Jeg tror, at hvis man viser sit barn helheden i musikken, hvad der ligger bag, måske ser dokumentaren (‘Tessas hævn’, red.) med sit barn og finder ud af, at det er meget mere. At der er mening bag. Det synes jeg ikke, der er nogen aldersgrænse på«.

Det var livskloge svar som disse, der fik vores vært Kristian Karl til at udnævne rapperen til Mamma Tessa.

Tessa. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

Du kan se eller gense hele Suspekts Standard-medvirken på Facebook HER og Tessas optræden, inklusive Suspekts surprise, HER.

Orgi-E. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)
Bai-D (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)
Tessa og Jesper Livid. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)
(Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)
(Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)
Glæde efter endt live-stream. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af