50 Cent undskylder til Megan Thee Stallion efter upassende meme – og Lizzo støtter med slik

50 Cent undskylder til Megan Thee Stallion efter upassende meme – og Lizzo støtter med slik
Megan Thee Stallion.

Forleden reagerede en tårevædet Megan Thee Stallion med forargelse på de mange memes, der har floreret omkring en episode, hvor hun blev skudt i begge fødder. Ifølge rygtebørsen tyder meget på, at det var rapperen Tory Lanez, der skød hende, hvilket har sat gang i hele meme-maskineriet.

Men for Megan Thee Stallion selv var begivenheden traumatiserende og smertefuld – og alt andet end en sjov. Det har åbnet for en diskussion af, hvornår det er okay at gøre begivenheder til én stor joke. Og nu melder 50 Cent – en af dem, der havde delt memes af episoden – sig på banen med en undskyldning.

»Damn, jeg vidste ikke det shit var ægte«, skriver rapperen i et Instagram-post. »Det lød så skørt. Jeg er glad for, at du har det bedre, og håber du kan acceptere min undskyldning. Jeg postede et meme, der florerede. Det havde jeg ikke gjort, hvis jeg vidste, du virkelig var skadet, undskyld«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

50 Cent er ikke den eneste kendte personlighed, der har reageret på Megan Thee Stallions udmelding. Lizzo har også støttet op om rapperen ved at sende hende en ordentlig omgang slik.

»Lizzo, jeg elsker dig«, var Megans reaktion i en Instagram-video, mens hun gravede gennem posen, der var fyldt af hendes »favorite shit«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af