Aarhusiansk raptalent dræbt i skudopgør

Aarhusiansk raptalent dræbt i skudopgør

Den 25-årige mand, der onsdag aften blev skudt ved Travbanen i Aarhus og senere omkom af sine kvæstelser, har vist sig at være den aarhusianske rapper Shmur.

Det skriver blandt andre B.T. og Ekstra Bladet, mens rapperens manager, Prasad Balakumar, bekræfter i en pressemeddelelse:

»Det er med stor sorg, at vi kan bekræfte, at Shmur, artist, kunstner og pladeselskabsmedejer af Selfmade Records er afgået ved døden. Shmur var en af vores bedste artister. Han var en af de mest anticiperet upcoming artister, på den danske musikscene. Det gladeste, kærligste og mest positive menneske, som jeg nogensinde har mødt. Shmur vil altid leve videre i os«.

Rapperen blev fundet hårdt kvæstet af skudsår omkring kl. 19 onsdag aften. Drabet er et ud af to voldelige opgør inden for ni timer i Aarhus, hvor en 42-årig mand senere samme aften blev stukket ned. Politiet ser dog ikke umiddelbart en sammenhæng mellem de to episoder, men har ifølge B.T. en mistanke om en rivalisering i det kriminelle miljø.

I vores store tema om den aarhusianske rapscene fremhævede vi her på sitet Shmur som en ud af seks rappere, der var klar til igen at sætte Aarhus på det musikalske landkort.

Han var en del af en gruppe af rappere, der går under betegnelsen ‘dem fra syd’ med henvisning til deres bopæl i Aarhus Syd, og han excellerede særligt inden for den hårde, kontroversielle drill-lyd.

På ‘Chop’ rapper han blandt andet »Skyd, skyd, skyd, lad ham forbløde«. De blodige tekster om narkokriminalitet og våben var et gennemgående træk i hans musik, der satte fokus på reelle problemer i Aarhus.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af