Doja Cat gjorde nar af corona – nu er hun selv smittet

Doja Cat gjorde nar af corona – nu er hun selv smittet
Doja Cat.

Selvfølgelig fortjener ingen at få coronavirus. Men der er nu alligevel en god portion karma på spil for Doja Cat, der netop har offentliggjort, at hun er smittet. For tilbage i marts hånede popsangeren dem, der var bange for sygdommen.

»Bitch, jeg er ikke bange for coronavirus«, lød det blandt andet i en Instagram Live-video dengang. Hun sammenlignede samtidig også COVID-19 med influenza og sagde: »I er allesammen pussy, punktum«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nu er Doja Cat knap så kæk. »Jeg er ok nu, men det var en fire dage lang symptom freakout«, har hun sagt i et interview med Capital Xtra, hvor hun altså afslører, at hun har været smittet med coronavirus.

Doja Cat har i det hele taget haft et ret turbulent 2020. For samtidig med at hun har haft karrierens største hit med ‘Say So’, har der også floreret anklager om racisme på grund af en tidlig sang, der brugte nedsættende termer om sorte mennesker. Det har hun siden undskyldt for.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af