James Blake deler nyt medrivende nummer: ’Are You Even Real?’

James Blake deler nyt medrivende nummer: ’Are You Even Real?’
James Blake. (Foto: Amanda Charchian)

»Are you even real?« spørger James Blake på et nyt nummer, der deler titel med spørgsmålet. Et nummer, der på en eller anden måde i både lyd og lyrik gengiver følelsen af at svæve et sted imellem drømme og virkelighed. En underlig følelse, der måske har rumsteret på et eller andet tidspunkt i mange af os over de senere måneder, hvor den virkelighed, vi kender, har været sat ud af spil.

På det nye nummer befinder James Blake sig med én fod i den virkelige verden med sindige, organiske klavertoner og en violinbåret melankoli, men med den anden et sted i en kalejdoskopisk form for drømmesyn, hvor overjordiske synths og afgrundsdybe beats bærer ham ud i én stor eksistentialistisk krise – og en særdeles vellydende, medrivende en af slagsens.

Nummeret er skrevet i samarbejde med sangskriver Alexandrea ’Ali’ Tamposi, der har skrevet hits for navne som Camila Cabello, Beyoncé og Christina Aguilera, samt sangskriver, sanger og rapper Starrah, der tidligere har udgivet en ep med Diplo samt været med til at skrive numre for navne som Rihanna, The Weeknd, Travis Scott og Nicki Minaj.

’Are You Even Real?’ er James Blakes tredje udspil i år i kølvandet på sidste års anmelderperle ’Assume Form’. Tidligere på året fik vi Mustafa-samarbejdet ’Come Back’ og singlen ’You’re Too Precious’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af