Kanye West annoncerer sit kandidatur til præsidentvalget 2020

Kanye West annoncerer sit kandidatur til præsidentvalget 2020
Kanye West.

Kanye West har længe flirtet med tanken om at stille op til det amerikanske præsidentvalg, og nu lader det til, at han vil gøre alvor af tanken.

Rapperen benyttede gårsdagens helligdag, den amerikanske Uafhængighedsdag, til at annoncere sit kandidatur til posten på Twitter:

»Vi må realisere USA’s løfte ved at stole på Gud, forene vores vision og bygge vores fremtid«, skrev rapperen og fortsatte: »Jeg stiller op som præsident for USA«.

Kanye har ellers tidligere meddelt, at han først ville stille op til den eftertragtede post i 2024, så han ikke skulle konkurrere mod Trump, men det lader til, at han nu har set sit snit efter ugevis med dårlige meningsmålinger til den siddende præsident.

Med kun fire måneder til det amerikanske valg, må man sige, at Kanye West får et stort arbejde foran sig, hvis han virkelig vil forfølge sine megalomane aspirationer. Det er således allerede for sent at indstille nye kandidater i en række delstater.

Og måske er det hele da i virkeligheden også nærmere et PR-stunt, der skal markedsføre Wests kommende album ‘God’s Country’, hvis første single ‘Wash Us In Blood’ landede tidligere på ugen. Det ville i hvert fald ikke være første gang.

En ting er dog sikkert: Kanye West har Elon Musks fulde støtte.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af