Kendisser reagerer på Kanye Wests præsidentkampagne: »Ikke nu, Kanye. Seriøst«

Kendisser reagerer på Kanye Wests præsidentkampagne: »Ikke nu, Kanye. Seriøst«
Kanye West. (Foto: Roy Rochlin/Getty Images)

Er Kanye West seriøs? Vil han virkelig stille op som præsident her i 2020? Er det bare et mediestunt? Er det overhovedet muligt at melde sig ind i kampen så sent i processen? Skal han så stille op som uafhængig og altså ikke som demokrat eller republikaner? Gør han det for at stjæle stemmer fra Joe Biden? Eller har han hemmeligt vendt Donald Trump ryggen efter deres bromance i Det Hvide Hus?

Ja, der er rigtig mange spørgsmål, der har meldt sig på, siden Kanye West 4. juli skrev på Twitter, at han ville stille op til det amerikanske præsidentvalg med hashtagget #2020vision.

Hvis ikke Kanye stiller op som medlem af et politisk parti, vil han skulle gøre det som uafhængig kandidat. Og det er ikke sådan lige til. Ifølge Reuters er det i flere stater nu for sent at registrere sig som uafhængig kandidat, mens det vil kræve titusindvis af underskrifter af få lov til at stille op i de stater, hvor deadlinen ikke er overskredet.

Opmærksomhed har Kanye dog fået masser af, og der er nogle kendisser, der har bakket ham op.

»Ye for president«, skrev Ty Dolla Sign for eksempel, mens Elon Musk også har Kanyes ryg.

Paris Hilton mener, at hun selv skal være præsident, mens Tiffany Haddish også melder sig ind i præsidentræset på Twitter, hvor hun tilmed skriver, at hun har fået Dave Chappelle til at være sin »running mate«.

Finneas har også været på banen og kommenterede på et opslag fra Linz DeFranco om, at Kanye kunne blive Joe Bidens modeminister, og så var sagen lukket dér. »Omg perfect«, lyder det fra Finneas.

https://twitter.com/finneas/status/1279664515026542592?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1279664515026542592%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fpopcrush.com%2Fcelebrities-react-kanye-west-stunning-for-president-of-the-united-states%2F

Talkshow-vært Piers Morgan kan virkelig ikke se det sjove i det – »Ikke nu, Kanye. Seriøst« – og Octavia Spencer virker bestemt heller ikke til at være fan.

Til sidst er der Rose McGowan, der umiddelbart er fan af Kanyes »mission«, men i et efterfølgende tweet også stiller et ret godt spørgsmål: »Tror du, at Kanye gør det for at dele stemmerne eller bare for at være anarkist?«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af