Spekulationerne koger over: Langer Drake ud efter Pusha-T og Kanye West på ny freestyle?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Forleden støvede Drake sit UK drill-flow af, da han udgav freestylen ‘Only You Freestyle’ med Londons Headie One.

Men det er ikke Drakes forsøg på at efterligne den populære britiske subgenre, der er løbet med mest opmærksomhed. Internettet koger nemlig over med spekulationer om, at Drake endnu engang genantænder sin efterhånden legendariske fejde med Pusha-T og Kanye West.

Det er særligt ét vers, som har antændt spekulationerne:

»Don’t make me have to rise my rifle / Man try send some young boys for me, don’t make me have to ride by high school / Shit you man been dropping lately, don’t make me have to fly my iTunes / So much people buy into my hype, don’t make me have to buy my hype too / Dealt with the big homie already, don’t make me have to side-by-side you / Nuff times he tried to hide behind you / Amnesia but when I remind you / Word to the M-O-B I’m tied to / I’m giving up when I decide to, gee«.

Som altid med et subtilt sneak diss kan linjerne tolkes i forskellige retninger, men flere lader til at mene, at anden linje refererer til den dusør på 50.000 dollars, som G.O.O.D Music udstedte for at få information på Drake, der fik flere unge artister til at vende sig mod Drake.

Drake har også selv indrømmet, at tidligere sange som ‘Mob Ties’ blev født ud af vrede over beefen med Pusha-T. Og ‘Mob Ties’ nævnes da også direkte i anden sidste linje, hvorefter Drake siger: »Jeg giver først op, når jeg beslutter mig for det«, hvilket også kan tolkes som en direkte kommentar på beefen, som flere har påpeget, at Drake allerede har tabt.

Og faktisk lader det også til, at Kanye West anerkender verset som et diss, da han på Twitter direkte nævner Drake efterfulgt af en tænkesmiley.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af