Drake og Pusha-T-beefen blusser op på ny – og involverer nu også Young Thug

Drake og Pusha-T-beefen blusser op på ny – og involverer nu også Young Thug
Young Thug. (Foto: Aaron Davidson/Getty Images for Freebandz)

I fredags udkom New York-rapperen Pop Smokes posthume debutalbum ‘Shoot For the Stars Aim For the Moon’. Men lige nu drejer meget af snakken på hiphopinternettet sig faktisk om en Pop Smoke-sang, der ikke var med på albummet.

Nemlig nummeret ‘Paranoia’, der gæstes af hele tre rappere: Pusha-T, Young Thug og Gunna. Pop Smokes pladeselskab har sagt, at dén sang ikke er med på albummet på grund af en »fejl«, men måske er der også andre hensyn på spil.

På sangen genopliver Pusha-T nemlig sin meget omtalte beef med Drake. Pusha ser blandt andet ud til at gøre nar af Drakes falske patois-accent og taler om at købe et hus ved canadierens hjemby.

De disses er dog ikke faldet i god jord hos Young Thug, der jo altså også er med på sangen, og som før har lavet mange sange med Drake. Atlanta-artisten var nemlig – ifølge ham selv – ikke orienteret om, at sangen indeholdt angreb mod superstjernen fra Toronto.

»Jeg respekterer ikke Pusha-T-verset på sangen med mig og Gunna, for jeg har intet at gøre med jeres beef, og det har Gunna heller ikke«, skrev Thug blandt andet via en Instagram Story. »Hvis jeg vidste, hvad sangen handlede om, ville jeg have lavet ændringer fra vores side«.

Det fik Pusha-T op af stolen og ind på sin Instagram, hvor han lagde et svar op på sin story.

»Ingen vidste, hvad verset handlede om, ikke engang pladeselskabet, der prøvede at stoppe sangen«, skriver den ældre artist blandt andet her. »De TROR bare, de ved det, fordi HAN FORTALTE det«.

Pusha refererer også til en leaket version af Rick Ross-sangen ‘Maybach Music VI’, hvor han efter sigende skulle have disset Drake subtilt. Dén sang blev senere udgivet i en ny version uden diss-verset. Angiveligt på grund af Drakes involvering.

Derudover – bare for at tage den hele vejen – beskriver Pusha-T også Drakes behind-the-scenes-manøvrer som at sladre (»Gud ved, hvad han ellers fortæller om!«), og han beskriver ham som »police rapper«. Hvilket er en term, der er ekstra betændt i disse 6ix9ine-tider.

Der gik ikke længe, før Young Thug så igen svarede tilbage. Via endnu en story kalder han Pusha-verset »svagt« og anklager ham for at udnytte Pop Smoke: »Du har ikke nok views på dit eget shit, så du finder på noget bullshit med en afdød persons musik. (…) Gør det shit på din egen sang! Jeg er ligeglad med, hvad du er i gang med«.

Så ja, den her beef er måske ikke så kold, som vi troede. Og nu involverer den endda også Young Thug.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af