Tivoli opgraderer Lillefredag-koncerter til den store scene – Barselona, Dopha, Joyce og flere på plakaten

Tivoli opgraderer Lillefredag-koncerter til den store scene – Barselona, Dopha, Joyce og flere på plakaten
Barselona.

Tivolis Lillefredag-koncept er blevet opdateret til 2020. Koncerterne er nu både med unge kunstnere på vej frem samt mere etablerede navne, og alle koncerterne kommer til at foregå på den store Plænescene – en solid opgradering i forhold til livescenen Orangeriet, som har huset Lillefredag-koncerterne tidligere år.

Koncertprogrammet starter allerede denne uge med Andreas Odbjerg 9. juli, og herefter følger 12 koncerter med blandt andre Barselona og frembrusende talenter som Joyce, Calby, Dopha og Mekdes – sidstnævnte spiller det allersidste show 1. oktober.

Lillefredag – program:
9/7 – Andreas Odbjerg
16/7 – Calby
23/7 – Joyce
30/7 – Mags

6/8 – Freja Kirk
13/8 – Dopha
20/8 – Patina
27/8 – Malte Ebert

3/9 – Barselona
10/9 – Kaaliyah + Tobias Rahim
17/9 – Go Go Berlin
24/9 – Drew

1/10 – Mekdes

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af