Travis Scott annoncerer nyt fællesalbum med Chase B – deler sange med bl.a. Big Sean og Young Thug

Travis Scott annoncerer nyt fællesalbum med Chase B – deler sange med bl.a. Big Sean og Young Thug
Travis Scott. (Foto: Scott Legato/Getty Images for Live Nation)

I går var Travis Scott vært for det første .WAV Radio Show i to år og han havde store nyheder med i æteren. Sammen med sin Cactus Jack-kammerat Chase annoncerede rapperen et nyt fællesalbum, der formentlig udkommer senere i år.

Pladen har titlen ’Escapism’ og duoen havde en stribe sange med sig i radioen, der alle bød på prominente features.

Først spillede de hele to numre med Big Sean som feature, henholdsvis ’Zen’ og ’Lithuania’. ’Cafeteria’ bød på features fra Chase B og Don Toliver, mens Young Thug gæstede ’White Tree’ og udlånte et vers til ’Mayday’, som har Sheck Wes som feature.

Scott og Chase B premierede desuden sangene ’Picky’ med Nav og Wheezy, ’The Parables’ med YBN Cordae og ’Scrooge’ med Swae Lee. Han spillede også en teaser for et remix af ‘What’s Poppin’, hvor Justin Bieber rapper et vers.

Det er endnu uvist, præcis hvornår vi kan forvente fællesalbummet. Hele radioudsendelsen kan høres via Apple Music HER, hvor den nye musik begynder omkring halvanden time inde.

Scotts seneste soloalbum var ’Astroworld’ fra 2018. I 2019 udgav han ’JackBoys’ med sit kollektiv Cactus Jack. Han var senest aktuel på Kanye Wests single ’Wash Us In Blood’ og ’The Scotts’ med Kid Cudi.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
https://soundcloud.com/marcus-p-11/big-sean-lithuania-ft-travis-scott
https://soundcloud.com/rp030302/cafeteria-don-toliver-gunna
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af