Billie Eilishs hund har skidt ud over hendes (hundedyre!) skosamling

Billie Eilishs hund har skidt ud over hendes (hundedyre!) skosamling
Billie Eilish. (Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Billie Eilishs seneste single ‘My Future’ handler om at bevare håbet i disse internationale krisetider. I sidste uge spillede hun den live for første gang sammen med en politisk opsang rettet mod Donald Trump.

Men den unge popstjerne har også andre (mindre) problemer end en pandemi og USA’s nuværende præsident. På Instagram har hun således delt det, der må være et sneakerhoveds værste mareridt.

Billie Eilishs hund har nemlig lavet pølser ud over hendes skosamling. Og der er altså ikke bare tale om et par gamle Vans, som alligevel skulle være smidt ud.

Det er nemlig – ud over nogle Air Jordans og nogle knock offs af Yeezy Foam Runner med Louis Vuitton-logoer – gået ud over Billies Air Dior, der er en af årets mest hypede og mest eksklusive sneakers. På Ebay går et par for over 50.000 kr.

Dén pris kan Eilish nok ikke få for sine længere…

»Jeg kommer hjem, og da jeg går ind på mit værelse, kan jeg lugte lort. Så jeg er sådan; damn, har jeg trådt i en lort ude i haven og taget den med ind? Jeg tjekker mine sko – der er ikke noget, alt er godt, det må være noget, jeg forestiller mig«, fortæller Eilish i sin Instagram Story.

»Så jeg går hen for at stille mine sko væk, og det her er, hvad jeg finder. Det her er, hvad jeg fucking finder«, lyder det, inden Eilish filmer ud over samlingen og til slut ender på low-top-udgaven af Air Dior-skoen.

Skrækscenariet slutter af med et billede af den skyldige.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af