Cardi B affejer Carole Baskin efter kritik af ‘WAP’-video

Cardi B affejer Carole Baskin efter kritik af ‘WAP’-video
Cardi B. (Foto: Steven Ferdman/Getty Images)

Cardi B og Megan Thee Stallions fællessingle ‘WAP’ har været det helt store samtaleemne over den sidste uges tid. Faktisk så stort at selv den kontroversielle ‘dyreforkæmper’ Carole Baskin fra ‘Tiger King‘ har følt sig nødsaget til at kommentere på løjerne.

Tidligere på ugen kritiserede Baskin videoen for at promovere mishandling af dyr, men Cardi B har ikke meget til overs for Baskin, fastslår rapperen i et nyt interview med i-D:

»Jeg har ikke engang tænkt mig at gå ind i en diskussion med Carole Baskin om det. Det er dybt åndssvagt. Dame, du dræbte din egen mand«, siger Cardi B.

Baskin har særligt været utilfreds med de to CGI-tigre, der optræder i ‘WAP’-videoen. I et interview med Billboard udtaler hun, at videoen dermed promoverer idealet, om at rige personer kan holde tigre som kæledyr: »Det får hver en ignorant følger til at ville gøre det samme«, mener hun.

Baskin var overrasket – og lettet! – da hun blev gjort opmærksom på, at kattene faktisk er indsat i videoen ved hjælp af digitale effekter. Hun trak dog ikke kritikken tilbage:

»Mit gæt er, at de fleste personer ikke engang kan se, at kattene er photoshoppet ind, fordi resten af videoen er så sensationel«, siger Baskin og fortsætter: »Man er nødt til at få en tiger til at posere foran en green screen for at få det billede – og den slags sker ikke i naturen«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af