Se Billie Eilish og Finneas’ intime Tiny Desk-versioner af ’My Future’ og ’Everything I Wanted’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

NPR’s kontor er ganske vist lukket ned grundet corona, men ikke desto mindre lever musikmediets populære Tiny Desk-koncertformat videre – hjemmefra. Senest blev det Billie Eilish og Finneas’ tur til at give en akustisk lille optræden, og da de er sande fans af formatet, har de endda fået en papkulisse at spille op ad, så det næsten føles, som om de sidder på NPR-kontoret.

Billie Eilish og Finneas (alias hendes bror, bedste ven og loyale musikalske makker) spillede først en helt nedbarberet, følsom version af Eilishs seneste single ’My Future’ med Eilish ved tangenterne og Finneas på guitar og kor i baggrunden.

Herpå fortsatte duoen med sidste års ’Everything I Wanted’, der, som Eilish bemærkede (og også tidligere har uddybet), handler om søskendeparrets dybe venskab: »Vi har alle – eller bør have – mindst én person, der får os til at føle, vi aldrig er alene. Og det er Finneas«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af