Selvfølgelig er der kommet en country-version af Cardi B og Megan Thee Stallions sexrap-banger ‘WAP’

Selvfølgelig er der kommet en country-version af Cardi B og Megan Thee Stallions sexrap-banger ‘WAP’
Cardi B. (Foto: Steven Ferdman/Getty Images)

Der går sjældent længe fra, at et nyt hiphophit lander, til at en eller anden singer/songwriter leverer den akustiske version. Hvem kan for eksempel glemme Niykee Heatons cheesy udgave af Chief Keefs 2012-hit ‘Love Sosa’? Så ja, selvfølgelig er der nu udkommet et akustisk cover af Cardi B og Megan Thee Stallions eksplosive sexrap-track ‘WAP’.

Omstændighederne er dog noget helt andet denne gang. Det er nemlig ikke en tilfældig Youtuber, der har kastet sig over Cardi B-singlen, men selveste countrystjernen Margo Price, der spillede sin udgave af sangen i Trevor Noahs ‘The Daily Show’.

Samtidig var der et meta-lag over Prices optræden. For den seneste uge har der været en konservativ kampagne mod sangens seksuelle indhold, hvilket også blev diskuteret i ‘The Daily Show’.

»Jeg tør vædde på, at hvis en countrystjerne sang de samme tekster, ville de her mænd stadig være vrede«, siger korrespondenten Dulce Sloan i indslaget – hvorefter hun så introducerer Margo Price for at bevise sin pointe.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af