Tessa: »Jeg græd, da jeg hørte, jeg skulle være med på den her sang«

Tessa: »Jeg græd, da jeg hørte, jeg skulle være med på den her sang«
Tessa.

Tessa er stor fan af Natasja, og nu har den fremstormende Hundige-rapper fået lov til at dele track med det afdøde dancehall-idol samt mentoren Karen Mukuba.

Det sker på den netop udgivne single ‘Til banken’, som oprindeligt blev lavet for 13 år siden, men udeladt fra Natasja-albummet ‘I Danmark er jeg født’. Med et tilføjet Tessa-vers har sangen nu fået sin første officielle udgivelse. Og Tessa er meget beæret over at dele track med Natasja og Mukuba.

»Jeg græd, da jeg hørte, jeg skulle være med på den her sang. Troede det var løgn. 2 dronninger og lille mig«, skriver hun på Instagram og fortæller videre om, hvordan hun mødte Mukuba:

»Første gang jeg møder Karen, kommer jeg vadende ind til første time til Urban Grrls sangskriverkursus, 2 1/2 time for sent, og Karen kigger på mig, smiler og siger: ‘Hej Tessa’. Jeg var lige ved at græde over, hun ku’ mit navn. Fra jeg mødte Karen første gang, har jeg følt en speciel connection. Hun har støttet mig fra dag 1, og for dét vil jeg altid være taknemlig«.

Tessa skriver også, hvordan Natasjas stemme altid har »føltes som en moders stemme for mig. Hendes album var et af de få albums, jeg SKULLE købe rigtigt. Ingen snyd«.

»Hele mit liv har jeg følt, det var uretfærdigt, at jeg aldrig ville komme til at møde hende. Men jeg møder hende hver eneste dag. Inde i mit hjerte. At lave en sang med disse legender giver mig en følelse af ‘I made it mama!’«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af