Vega er klar til genåbning med corona-venlige koncerter

Vega er klar til genåbning med corona-venlige koncerter
Peter Sommer på Tinderbox. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

Snart er der igen live-musik i Vega, men koncerterne hos spillestedet på Vesterbro bliver ikke som i tiden før Covid-19.

I den kommende tid vil alle Vega-koncerter blive for et siddende publikum, og der vil udelukkende blive afholdt shows i Store Vega, fortæller Vegas kommunikationschef, Ditte Sig Kramer, til Soundvenue.

I Store Vega vil der, for at imødekomme plads- og sundhedskrav, være plads til 450 siddende gæster: 300 på gulvet og 150 på balkonen, oplyser Ditte Sig Kramer.

Genåbningen skydes i gang af Peter Sommer, hvis oprindelige Store Vega-koncert er blevet delt op i fire forskellige shows. Sommer spiller således kl. 17.30 og 21 både den 29. og 30. august.

Der er også koncerter fra Lille Vega, som nu bliver rykket op i Store Vega. Gangers koncert den 12. september bliver nu spillet i den store sal for de 450 siddende gæster.

Carl Emil Petersen spiller både kl. 17.30 og 21 den 23. september, og samme scenarie udspiller sig, når Fraads er klar til Store Vega den 25. september.

Ifølge Ditte Sig Kramer vil Vega løbende kigge på september måneds koncerter, om de skal enten rykkes op, deles op, udskydes eller aflyses.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af