Goss er helt alene i musikvideoen til FOMO-singlen ‘Everybody’s Going’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

De fleste har prøvet at have FOMO; altså følelsen af, at alle andre bare har det helt sindssygt sjovt ude i byen, mens man selv sidder derhjemme og spiser rugbrødsmadder og ser ‘Friends’ for sjette gang.

Goss’ nye single ‘Everybody’s Going’ – som vi i sidste uge kårede til Top Track – arbejder med netop dén følelse, og musikvideoen får kommunikeret FOMO med ganske få, men ret effektive virkemidler.

Mads Damsgaard Kristiansens fødder er bogstavelig talt støbt fast i en betonklods, der dømmer ham til isolation, og hele videoen består da også udelukkende af billeder af den danske artist – helt alene. Nogle gange fastlåst, nogle gange slået til jorden, men også dansende. Måske i forlængelse af sangens erkendelse af, at det er okay ikke hele tiden at være med, hvor det sker?

‘Everybody’s Going’ er den fjerde single i Goss’ nye forløb, der begyndte med sidste års fornemme ‘Blood’.

De nye sange kan opleves live, når Goss spiller live på Radar i Aarhus (6. november) og på Hotel Cecil i København (7. november).

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af