Kanye West teaser samarbejde med Eminem på forsinket album

Kanye West teaser samarbejde med Eminem på forsinket album
Kanye West.

Kanye West har svoret, at han ikke vil udgive ny musik, indtil han bliver fristillet fra sin pladekontrakt med Universal og Sony. Men når (hvis) det engang sker, har vi noget helt særligt at se frem til.

West har nemlig teaset, at hans forsinkede opfølger til ‘Jesus Is King’ kommer til at byde på et Dr. Dre-produceret remix af ‘Use This Gospel’ med Eminem som feature.

På Twitter tog West sig tid til at takke Eminem for at medvirke på nummeret: »Eminem, tak fordi du ville rappe på Dr. Dre-remixet af min datters yndlings Kanye West-sang, ‘Use This Gospel’«, skrev han.

Opfølgeren til ‘Jesus Is King’ skulle have været udgivet i sommer, hvor West offentliggjorde en udgivelsesdato, trackliste og albumtitlen ‘Donda’ efter sin afdøde mor.

Albummet så aldrig dagens lys og flere spekulerede i, om det skyldtes Wests personlige nedtur. Noget tyder dog på, at der hele tiden har været tale om uoverensstemmelser mellem West og hans pladeselskab.

Hvornår vi får samarbejdet med Eminem at høre, må tiden vise.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af