Polo G er brudt igennem: Se rapperens tv-debut hos Jimmy Fallon

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Siden sidste års gennembrud med hittet ‘Pop Out’ og albummet ‘Die A Legend’ har Polo G markeret sig som en af de stærkeste nye stemmer på hiphopscenen. Måden Chicago-rapperen blander sang og rap på er meget tidstypisk, men der er noget meget specifikt og unikt i hans fortællinger, der primært handler om gadelivets kampe og kvaler.

Polo G’s seneste album er dette års ‘The Goat’ (en forkortelse for Greatest Of All Time, hvis du undrer dig over navnet), der blandt andet inkluderede den ømme kærlighedssang ‘Martin & Gina’. Og netop dén sang har Polo G nu fået lov til at spille hos ‘The Tonight Show’ med Jimmy Fallon i sin første tv-optræden nogensinde.

Polo G – som vi kårede til en af de rappere, man skal holde øje med i 2020 – har i forvejen haft et stærkt år. Og selvtilliden er nok også i orden, siden den kun 21-årige artist udnævnte sig til den bedste nogensinde på sit seneste album. Men en tv-optræden er fortsat at klokkeklart signal om, at han har taget endnu et stort skridt frem.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af