Pumpehusets Byhave forlænger sæsonen – med Iceage, Høker og mange flere

Pumpehusets Byhave forlænger sæsonen – med Iceage, Høker og mange flere
Høker.

Sommeren er ikke helt forbi endnu, selvom kalenderen måske nok forsøger at bilde os det ind. Pumpehusets Byhave har nemlig annonceret, at de forlænger årets koncertsæson, der ellers plejer at blive afrundet i begyndelsen af september, med yderligere en lille måned.

September-programmet i Byhaven byder på masser af friske danske navne og større takeovers. Du kan blandt andet opleve Golden Days-festivalens åbningsfest, der byder på en koncert skabt ud fra ’Call Me By Your Name’-hitromanen samt en koncert med Iceage.

Programmet byder desuden på navne som Høker, Peter Wangel, Angående Mig og Føl Som samt Baest (af hele to omgange). Formatet i Byhaven er fortsat coronavenligt for et siddende publikum med god plads mellem bordene.

Pumpehuset-booker Kristian Jeff Højlund udtaler om forlængelsen: »Vi kan tydeligt mærke, at Byhaven er med til at fylde det tomrum, der er opstået som følge af den aflysningsmassakre, som corona-epidemien har medført. Det er fantastisk at se den opbakning, der har været omkring Byhavens bands – kendte som ukendte – og den forståelse og hensyntagen publikum har udvist. Derfor vælger vi at forlænge koncertsæsonen i Byhaven«.

Koncertprogram – september
3. september: Peter Wangel + Klaus Handsome
4. september: Golden Days åbningsfest feat. Iceage
5. september: Extremely Rotten Death Metal: Taphos + Chaotian
9. september: Livløs + Dirt Forge
10. september: Fastpoholmen
11. september: Josva + Nella
12. september: Piggybank præsenterer: Lærke Emilie
17. september: Høker + Nikotin
18. september: Angående Mig + Føl Som
24. september: Konkylie Records take-over
25. september: Baest
26. september: Baest

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af