Travis Scott, Young Thug og M.I.A. mødes på ny single: ‘Franchise’

Travis Scott, Young Thug og M.I.A. mødes på ny single: ‘Franchise’
Travis Scott. (Foto: Sony Music.)

Travis Scotts storstilede McDonald’s-samarbejde kører for fuld udblæsning, og Travis Scotts favoritmenu bliver langet over disken i massevis hos fastfood-franchisen. Med en uges tid tilbage af McDonald’s-samarbejdet har Travis Scott sluppet en single med titlen ’Franchise’ – hvilket næppe er helt tilfældigt. På singlen får Scott fornemt selskab af både Young Thug og M.I.A., og tracket er produceret af Chase B.

’Franchise’ er landet med en tilhørende video, der desværre endnu ikke kan ses grundet Koda/Youtube-striden. Rygtet vil dog vide, at videoen er skudt i Michael Jordans luksuriøse residens i Chicago – med alt, det indebærer af ekstravagance, masser af får og en pool fyldt med synkronsvømmere (?!).

At det lige netop er Michael Jordans luksuspalæ, der er taget i brug til videooptagelserne, er måske heller ikke helt tilfældigt. Travis Scott er nemlig den første celebre skikkelse til at lægge navn til en McDonald’s-menu siden Michael Jordan, der i 1992 reklamerede for sin favoritmenu fra franchisen.

Er der tale om (selv)kritik af og/eller selvironiseren over det at sælge ud og profitere via fastfood-franchisen? Eller er det bare en hyldest til den store, fede amerikanske drøm? Eller synes Scott ganske enkelt bare, at basketball-legendens crib er lidt sygere end hans eget? Sidstnævnte årsag lyder i hvert fald ikke decideret utænkelig.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af